Whirpool max 34

Prohlášení o ochraně osobních dat

 

Ochrana osobních údajů Cetelem ČR a.s.

 Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží(služeb) spotřebitelským úvěrem, zákazník souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté RZtechnic.cz za účelem uzavření smlouvy mohou být zpracovávány i společností Cetelem ČR  a.s., Špálova 14, 702 00 Ostrava pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www. stránkách společnosti Cetelem ČR a.s.

 Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb.o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Ochrana osobních údajů RZtechnic.cz

Provozovatel i dodavatel tohoto internetového obchodu se zavazuje, že Vaše osobní údaje, které jsou nutnou podmínkou při objednání, dodání zboží a vyhotovení daňového dokladu, dále při vyřizování případných reklamací, nebudou v žádném případě poskytovány třetím osobám. Pouze v případě přepravy souhlasí Zákazník s poskytnutím osobních údajů přepravní službě pro účel doručení zboží. Dále zákazník dává prodávajícímu svůj souhlas ke zpracování těchto osobních údajů pro marketingové účely prodávajícího (zejm. pro zasílání obchodních sdělení, sms), a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na adresu: Horovo nám. 1, Praha 8, 18000.

 

Pokud nakupujete jako fyzická osoba požadujeme při registraci uvést následující údaje:

- Jméno a příjmení
- Adresu pro fakturaci a dodání zboží
- Telefonické spojení
- Elektronickou adresu (e-mail)

Pokud nakupujete jako právnická osoba požadujeme při registraci uvést následující údaje:
- Název firmy
- Adresu pro fakturaci a dodání zboží
- IČO
- DIČ
- Telefonické spojení
- Elektronickou adresu (e-mail)

Tyto informace jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Slouží k realizaci, provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.

Vaše osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům. Společnost RZ TECHNIC CZ, spol. s r.o. garantuje, že neprodává, nepronajímá ani jinak neposkytuje Vaše data žádné třetí straně.

Svou registrací v internetovém obchodu www.rztechnic.cz souhlasíte se:

- zpracováním Vašich osobních údajů společností RZ TECHNIC CZ, spol. s r.o k marketingovým účelům.
- zasíláním obchodní nabídky na Vaši emailovou adresu (maximální četnost takové nabídky je maximálně 1x/30 dní) odhlášení Vaší emailové adresy je možné přímo v nabídce, nebo ve Vaší registraci.

Váš souhlas

Používáním internetového obchodu www.rztechnic.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel na těchto stránkách publikovány, takže budete mít možnost se o nich dozvědět.

Změna a výmaz Vašich osobních údajů z registrace / rozesílací databáze
Pokud se rozhodnete odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, stačí, když nám zavoláte na naši infolinku nebo napíšete na email: info@rztechnic.cz. Vaše registrace bude změněna popřípadě vymazána. Pokud se rozhodnete vymazat Váš email z naší rozesílací databáze, můžete jeho vymazání provést sami a to kliknutím na příslušný odkaz ve spodní části každého informačního emailu nebo nám napište email na: info@rztechnic.cz s žádostí o vyřazení. O vymazání Vašeho kontaktu budete informováni mailem.



zpět